Antibiotika

Dobrý den, již druhý den užívám duracef 500mg.Doktorka mi předepsala dvě krabičky /1 -12tobolek/chci se zeptat musím užít obě dvě když příznaky poleví mám zánět horních cest dýchacích. Pokud využívám obě krabičky doužívám jej 30.12 a to se mi zda na druhy den dosti brzo na silvestra vipít nějaké to pivo..Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antibiotikum je v případě infekce horních cest dýchacích dobré užívat min. 3-4 dny po odeznění příznaků, zkrácení léčby o den nebo dva by v případě, že se příznaky zlepšují, nemělo vadit, doporučuji ale poradit se s lékařem.

MUDr. Hana Králová
MUDr. Hana Králová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní oddělení Klinik Kösching

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: