Antibiotika

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat. Beru antibiotika Amoksiklav 625. Doberu je v úterý 3.4. 2012. V pátek 6.4. 2012 chceme jít s kamarády oslavit narozeniny. Můžou mě antibiotika stále ohrožovat? Nebo již nebudou v těle a smím popíjet? Popřípadě jak dlouho po vysazení/ dobrání zůstávají ATB v těle? Předem děkuju

Odpověď odborníka:

Dobrý den, již můžete popíjet, samozřejmě s mírou.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x