Antibiotika

Chtěla bych se Vás zeptat na Antibiotika u malých dětí. Mám 7.měs.dceru a dostala Antibiot. KLACID a chtěla jsem se zeptat,zda ji to nějak výrazně neublíží ve vývoji....slyšela jsem hodně názoru na antibiot.u tak malýchh dětí.... Děkuji a přeji krásné svátky

Odpověď odborníka:

Antibiotika vývoj dítěte neovlivňují. Samozřejmě je vhodné je dávat pouze tam, kde jsou indikovaná, tzn. na bakteriální infekce, ale pokud tuto dítě má, je jistě na místě ho antibiotiky léčit. Výhodou je spolu s antibiotiky podávat i probiotika jako ochranu fyziologické střevní flory. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: