Antibiotika

Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat zda vadí když beru antibiotika ode dneška a za týden mám jít odstranit chirurgicky bradavici ve vlasech a velké znaménko za krkem. Antibiotika mám na 10dní, v tu dobu je tedy ještě budu brát. Děkuji za odpověď. Lucie

Odpověď odborníka:

Braní antibiotik nevadí. Zákrok můžete podstoupit.

MUDr. Tomáš Mašek
MUDr. Tomáš Mašek

Specializace: Chirurgie a traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x