Antibiotika a alkohol

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli můžu na antibiotika Klaritromycin Mylan 500mg užívat alkohol nebo ne. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

S žádnými antibiotiky není doporučeno požívat alkohol, tedy ani s Klaritromycinem.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
A proč? | Od: Filip | 6.2.2015 17:30
A proč to není doporučeno by sdělit nešlo?
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Barva moči prozradí dietní chybu i závažné onemocnění
Články: Barva moči prozradí dietní chybu i závažné onemocnění
Na první pohled se výše...
Články: "Zlatá" léčba revmatoidní artritidy
Řešení výše uvedené nemoci...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Plané neštovice
Články: Plané neštovice
Varicella neboli plané...
Nové možnosti biologické léčby pro pacienty s rakovinou kůže
Hysteroskopie
Články: Hysteroskopie
Hysteroskopie je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: