Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda mohou antibiotika Nitrofurainton ratiopham 100 mg ovlivnit účinek antikoncepce Josefinne. Pokud ano, za jak dlouho po dobrani ATB bude antikoncepce opět plně funkční? Předem děkuji za Vaší odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Nitrofurantoin účinnost hormonální antikoncepce neovlivní.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: