Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den, užívám antikoncepci Tri-regol a lékařka mi předepsala V - penicilin 1,2 mega biotika. Chtěla bych se zeptat zda mi antibiotika ovlivní účinnost antikoncepce. Předem děkuji za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Antibiotika snižují účinek antikoncepce méně než se traduje pokud chcete mít absolutní jistotu v tomto cyklu použijte ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: