Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den , chtěla bych se zeptat beru antibiotika na zanet močovych cest značky cifloxinal250mg a beru antikoncepci Evellien 0,075mg muže dojit k oslabeni antikoncepce ? Děkuji předem za odověd a přeju hezky den :-)

Odpověď odborníka:

dobrý den, může dojít k oslabení, užívejte bariérovou ochranu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: