Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den, jsem po nemoci, brala jsem Ospen 1500. Jenze jsem si neuvedomila, ze antibiotika mohou ovlivnovat antikoncepci beru Foxinette Neo. S pritelem jsme spolu normalne spali. Prosim, jak velke je riziko, ze jsem tehotna? A co mam nyni delat. Predem velice dekuji za Vasi odpoved!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antibiotika nemají na účinnost antikoncepce vliv, mohou jen způsobit špinění mimo menstruaci

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: