Antibiotika a antikoncepce

Dostala jsem od svého gynekologa Nolicin na cysty na vaječníku. Nyní jsem v půlce menstruačního cyklu a také v půlce braní antibiotik a začala jsem špinit, může to být způsobené antibiotiky? Dále mi na očním zjistily chlamýdie, dostala jsem oční kapky a mastičku + ATB, které mám začít brát až týden po tom, co doberu Nolicin. Chtěla bych se Vás zeptat, mám si pro jistotu zajít ke svému gynekologovi na stěr děložního čípku? Je možné že mám i pohlavní chlamýdie? Před 3 lety jsem je měla.. Děkuji moc za odpověď a přeji hezký den. Michaela.

Odpověď odborníka:

Užívejte antibiotika, jak máte předepsáno, na stěr nebude potřeba, pokud nemáte obtíže. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x