Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den, užívám právě deset dní antibiotika ospen 1500, poslední den, kdy ATB doberu, budu mít zrovna pátý den sedmidenní pauzy.Chtěla jsem se zeptat zda v dalším cyklu budu již od první aktivní tablety opravdu chráněná. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, měla byste být již chráněná plně, pro jistotu, kdybyste měla pohlavní styk, můžete použít kondom. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: