Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den, začínám brát antibiotika Nitrofurantoin-ratiopharm na infekci močových cest a chtěla bych se zeptat, jestli úžívání těchto antibiotik ovlivňuje účinnost antikoncepce Lyndynette 20, děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Furantoin je močové chemoterapeutikum nikoliv antibiotikum a antikoncepční preparáty neovlivňuje příjemný večer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: