Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda snižují antibiotika Nitrofurantoin-ratiopham účinnost HA Minerva.. Antibiotika jsem začala užívat 9.8. a 13.8. mám začít užívat z dalšího platíčka HA.. je zapotřebí se po celou dobu užívání z dalšího platíčka HA chránit ještě jinak?..děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, není zapotřebí, abyste se chránila ještě dalším způsobem. Nitrofuranotin neovlivní účinek antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: