Antibiotika a antikoncepce

dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli při používáni antibiotika (cotrimoxazol Al forte) se snižuje učinnost antikoncepce??Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, běžná antibiotika, tedy i Cotrimoxazol, účinnost antikoncepce nesnižují.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Antikoncepce a Antibiotika | Od: Daniela | 20.8.2015 23:22
Dobrý den, chtela bych se zeptat zda antibiotika
Duomox 1000 snizuje antikoncepci Bonadea. Děkuji
reagovat
re:Antikoncepce a Antibiotika | Od: uLékaře.cz | 21.8.2015 11:13
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
Mast framykoin a antikincepce | Od: Anonym | 30.3.2015 00:19
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda může nějak ovlivnit
účinnost antikoncepce antibiotická mast Framykoin ? Děkuji
za odpověď.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: