Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den, beru antikoncepci Lindynette 20 ale onemocněla jsem a musela užívat antibiotika Fromillid. za měsíc se ale nemoc vrátila a já brala nové antibiotika Amoksilav a po dobrání těchto ještě Doxybene. Mohou tyto antibiotika ovlivnit účinnost antikoncepce?

Odpověď odborníka:

dobrý den, mohou.chraňte se kondomem.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: