Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den, měla jsem zánět močového měchýře a brala sem antibiotika ciplox 500. Chtěla bych se zeptat jestli ovlivňují účinek antikoncepce Sunya. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tabletky Ciplox nesnižují účinek současně užívané hormonální antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: