Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den, nedávno jsem prodělala zánět močových cest a nejdříve jsem brala antibiotika Ciplox 5 dní, a poté po 2 denní pauze Nitrofurantoin 3 dny. Nitrofurantoin jsem dobrala ve středu a v pátek jsem měla nechráněný pohlavní styk. Beru antikoncepci Sylviane a beru ji pravidelně. Chtěla jsem se zeptat, jestli je možné, že můžu být těhotná. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Pokud jste neudělala chybu v užívání antikoncepce je gravidita velmi nepravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x