Antibiotika a ha

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak velká je riziko, že bych mohla otěhotnět, pokud jsem měla nechráněný pohlavní styk při užívání HA Minerva a současně jsem brala antibiotika Rovamicine Předem mockrát děkuji

Odpověď odborníka:

U tohoto typu antibiotik by riziko ovlivnění antikoncepčního účinku být nemělo. Nicméně vždy při užívání antibiotik je vhodné se po celý zbytek cyklu chránit navíc kondomem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: