Antibiotika a ha

Dobrý den, chci se zeptat,zda antibiotika Tobrex-kapky-zánět v očích, ovlivní účinnost HA? nebo se to vztahuje jen na ty ATB,které se polykají? Děkuji

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy,tyto antibiotika účinnost antikoncepce nijak neovlivní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: