Antibiotika a mariuhana

Dobrý den, právě dobírám penicilin Ospen 1500, zbývá mi ještě 10 prášků, měl jsem angínu, ale teplotu a špatné polykání jsem měl naposled před 3 dny, teď se cítím fit už tak na 85%. A zítra bych si chtěl trošku zakouřit marijánky, myslíte že můžu? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Vzájemné se sice účinek marihuany a penicilinu neovlivní, přesto nelze užívání drog doporučit, zvláště pokud jste nemocen.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: