Antibiotika a početí

  • Dotaz od: Markéta Havlíčková
  • Publikováno: 9.7.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den, chtěli bychom počít dítě, ale manžel právě prodělává nemoc s horečkami nad 39 st a bere antibiotika Duomox 1000. Jak dlouho po uzdravení doporučujete počkat s početím? Děkuji, Havlíčková

Odpověď odborníka:

U muže to nevadí, že bere antibiotika. Jakmile se bude cítit celkově dobře, můžete se začít snažit.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Články: Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Bolí vás často břicho a na...
Tříselná kýla: nebojte se rázného řešení
Články: Tříselná kýla: nebojte se rázného řešení
Odstranění tříselné kýly...
S nástupem do školy bez stresu pomůžou homeopatika
Články: S nástupem do školy bez stresu pomůžou homeopatika
Konec prázdnin se přiblížil...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Zlomenina krčku mívá fatální následky. Proč ale tak často?
Gynekologické vyšetření
Články: Gynekologické vyšetření
Gynekologické vyšetření je...
Salmonelóza stále aktuální (1. díl)
Články: Salmonelóza stále aktuální (1. díl)
Salmonelóza je akutní...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Častí společníci: reflux jícnu a astma
Články: Častí společníci: reflux jícnu a astma
Pokud se léčíte s astmatem...
Kolik mužů prošlo vaší ložnicí?
Články: Kolik mužů prošlo vaší ložnicí?
Kolik mužů prošlo vaší...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: