Antibiotika a sport

Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat, jestli můžu sportovat (posilovat a jezdit na kole), když mi lékař dnes předepsal antibiotika Ciplox 500 na 5 dní. Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Sport při užívání Ciploxu nedoporučuji, protože byly popsány případy prasknutí Achillovy šlachy při sportovní aktivitě během léčby. I vzhledem k probíhající infekci, kterou je třeba vyléčit, je lepší relativní klid.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: