Antibiotika a těhotenství

Dobrý den jsem asi 4 as5 týdnu těhotná před 14 dny jsem byla na laparoskopii a byl my odebrán apendix a před týdnem jsem měla bílkovinu a krev v moči dostala jsem antibiotika biseptol 480 může to mít vliv na plod nebo na výsledek zda jsem nebo ne těhotná na testu vyšlo že ano děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

V takto raném stadiu když gravidita není ještě ani ultrazvukem potvrzena by léčba neměla uškodit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: