Antibiotika a těhotentství

Znamená to tedy, že by případné počínající těhotenství bylo z důvodu antibiotik přerušeno a plod by zanikl?

Odpověď odborníka:

Ne,nejlépe navštivtě lékaře který vám jej ordinoval,upozorněte jej na možnou rannou graviditu a změní vám léčbu

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x