Antibiotika a vycházky

Pěkný den, ráda bych se zeptala, zda je možné chodit s malým dítětem (10. měsíců) na vycházky, když bere antibiotika. Syn dostal Sumetrolim (zatím dostal 2 dávky po 4 ml), protože má nějakého "vetřelce" v krku. Teplotu nemá, rýma ustupuje (1 týden Pamycon), kašle jen občas. Udržet ho doma v klidovém režimu je neskutečně těžké, v kočárku v leží klidně a pozoruje. Navíc je velice pěkně. Moc děkuji za radu. L.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, procházky, pokud je dítě opravdu dobře oblečené a pokud teplota neklesne pod minus 5 stupnů Celsia, bych spíše doporučila. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: