Antibiotika a zákrok

dobrý den, mám dokaz dostal jsme angínu a mám antibiotika a začal mě bolet i zub, respektive mám váček, je možné podstoupit zákrok ?

Odpověď odborníka:

V zásadě tomu nic nebrání, otázka je na co jste to dostal. Jestli máte angínu, tak zůstaňte doma, jestli na zánět prstu na noze (a moc to nesmrdí), tak proč ne? Abych řekl pravdu, tak jsem se ještě nedopídil, čemu lidé říkají váček, jestli Vám vytíká hnis kousek od zubu a nebolí to jak čert, tak to počká. Jestli je to "váček" na RTG a nebolí to, tak to počká. Jestli to bolí jak čert, tak holt budete muset jít na ošetření i s angínou. S pozdravem

MDDr. Stanislav Kárník
MDDr. Stanislav Kárník

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Soukromá praxe MDDr. Maxima Komleva, zubní lékař 

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x