Antibiotika a zoely

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, pravidelně beru HA Zoely, zhruba v polovině cyklu jsem onemocněla hnisavou angínou a bylo mi předepsáno Azitromycin Mylan 500mg 2x po třech tabletách. Během braní antibiotik jsem se chránila kondomem. 20.7 jsem dobrala antibiotika, 23.7 mi začla čtyřdenní pauza a 25.7 jsem měla nechráněnou přerušovanou soulož. Je možné otěhotnění? HA jsem brala pravidělně i s antibiotiky, děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Antibiotika zdaleka tak nesnižují účinek antikoncepce jak se tvrdí ,týká se to jen některých například proti TBC,můžete být bez obav. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: