Antibiotika augmentin 1g a antikoncepce yosefinne

Dobrý den.Včera mi byla predepsana antibiotika Augmentin 1g na zánět močových cest. Chtěla bych se zeptat zda může být ovlivněn účinek antikoncepce Yosefinne. A pokud ano po jaké době jsem opět chráněna před otehotnenim.Předem děkuji za odpověď .

Odpověď odborníka:

Antibiotika ovlivňují antikoncepci podstatně méně než se traduje, pokud chcete mít absolutní jistotu po dobu užívání použijte ještě kondom i když je to snad až přílišná opatrnost. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: