Antibiotika cifloxinal a antikoncepce sunya

Dobrý den, chci se zeptat zda antibiotika Cifloxinal snižují účinek antikoncepce Sunya. Měla jsem v době užívání ATB nechráněný styk, antikoncepci beru pravidelně jak mám. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Cifloxinal nesnižuje účinek antikoncepce Sunya.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Sidretella | Od: Jiřina | 4.6.2014 09:41
Dobrý den,

beru antikoncepce Sidretella. Dostala jsem antibiotika Cifloxinal 500 mg. Mohou mít antibiotika vliv na moji antikoncepci.

Děkuji
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: