Antibiotika ciplox 250 a antikoncepční kroužek

Dobrý den, používám antikoncepční kroužek. Mám zánět močových cest a dostala jsem antibiotika Ciplox 250, chci se zeptat, jestli tyto antibiotika ovlivňují účinnost kroužku? A v případě, že ano, jak dlouho po dobrání se mam chránit ještě jinak? děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Ciplox nesníží účinnost antikoncepčního kroužku.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Crohnova choroba, nebo endometrióza? Příznaky (ne)musí napovědět vždy
Jak jste na tom s hořčíkem?
Články: Jak jste na tom s hořčíkem?
Trápí vás problémy se zády...
Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Články: Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Kolorektální karcinom je v...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Jak vám tluče srdce?
Články: Jak vám tluče srdce?
Rychlost tepu, někdy...
Močové kameny
Články: Močové kameny
Močové kameny, urolitiáza...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: