Antibiotika deoxymykoin a sport

Beru už týden antibiotika Deoxymykoin. Kožní lékařka mi je předepsala na akné. Mám 1/2 tablety denně. Ráda bych se zeptala, když je dávkování takhle mírné jestli můžu normálně sportovat a cvičit (posilovna, běh)? Předem mockrát děkuji za odpověď! Hezký den :-)

Odpověď odborníka:

Obecně lze při takovém dávkování sportovat. Samozřejmě není vhodné se příliš přepínat, je třeba sport dostatečně vyvážit odpočinkem.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: