Antibiotika gyrablock

Dobrý den, užívám antikoncepci CHLOE. Užívala jsem platíčko a po dobrání (poslední prášek v neděli) jsem udělala pauzu na menstruaci. V úterý (tedy v době pauzy) jsem ale musela k lékaři kvůli zánětu močového měchýře a byl mi předepsán Gyrablock 400. Antibiotika jsem brala až do neděle. V pondělí jsem si vzala prášek z prvního platíčka antikoncepce. Chtěla bych se zeptat jestli tyto antibiotika ovlivnily účinnost antikoncepce a když ano, tak jak dlouho se tedy musím chránit jinou antikoncepční metodou. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po dobu braní antibiotika a potom raději ještě do konce dalšího platíčka, hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: