Antibiotika klacid

dobrý den, moji prarodiče. Pán 86let, paní 79let, dnes ráno skončili s užíváni klacidu, měli to 7dní. paní se celou dobu cítila unavená, neměla chuť k jídlu, pánovi se zamotala hlava až upadl - byl normálně při vědomí, navíc pán při začátku užívání dostal silné krvácení z nosu musel na ORL, tam mu dali gelaspon, chtěla jsem se zeptat na nežádoucí účinky tohoto léku, asi to mohlo být způsobeno tímto. Přestože dnes dobrali poslední, cítí se stále unaveni. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, starší lidé nemusejí tak rychle regenerovat, doporučuji určitě větší šetření a pomoc od vás, dokud nebudou čilejší a rozhodně kontrolu u lékaře, který antibiotika ordinoval. Musí následovat prohlídka u lékaře a test, zda už je infekce opravdu vyléčena a ev. návrh doléčení. Tyto příznaky nepatří mezi klasické nežádoucí příznaky, spíše byly způsobeny větší křehkostí staršího organismu a je potřeba větší péče o ně při jakékoli infekci. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
KLACID SR | Od: Hana | 14.6.2014 17:35
Ve čtvrtek jsem dostala místo požadovaného léku na tlumení suchého, dráždivého kašle, KLACID SR. V životě už nikdy!!!! 14hodin jsem v půl hodinových intervalech zvracela, myslela jsem, že je to moje štace.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: