Antibiotika na zánět prsu a kojení

Dobry den;Mam takovy Dotaz jsem Maminka mam Syna ma 10 mesicu a od vcera beru Antibiotika nebo jsem uz po 2 dostala Zanet Prsu a muj gynekolog mi rekl ze ten zanet se mi bude porad vracet ze 10 mesicu to uz je dost ze kojim maleho tak ze az doberu Antibiotika mam se zastavit a ze mi predepise Prasky na zastaveni Laktace....ale to ja moc nechci nebo maly neumi pit s Flasky kdybych mu dala UV a jeste docela maly a ja bych ho jeste chtela kojit s par mesicu ....co si o tom myslite vy?a jsou nejak skodlive antibiotika ?cetla jsem ze nektere maminky zanet prsu maji i 3 ....Co by jste mi prosim poradili?Dekuji vam moc za odpoved. Kristina.

Odpověď odborníka:

Zánět prsu se samozřejmě dá beze zbytku vyléčit důležité je dokonalé odstříkání po kojení a podávají se antibiotika která nemohou dítěti ublížit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x