Antibiotika nitrofurantoin a ha sunya

Dobrý den,chtěla bych se zeptat.Beru antikoncepci Sunya,byla jsem s ní na konci platíčka když mi byly předepsány leky Nitrofurantoin-ratiopharm na 10 dní,(nekde s e píše,že to antibiotika nejsou,je to pravda? )takže jsem je začala brát ale brala jsem je i 6 dní v 7 denní pauze pak jsem teda začala brát další platíčko Ha.Myslíte,že ovlivnily učinnost antikoncece a že by bylo možné otehotnět? Děkuji za odpověd a krásny den

Odpověď odborníka:

Ne,účinek nebyl snížen nemusíte mít obavy příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: