Antibiotika penebne a ha minerva

Dobrý den. 6.6.2013 mi skončila sedmidenní pauza a načla jsem nové plato. Včera 11.7. jsem dostala antibiotika Penebne 1,500 000. Má to vliv na HA Minerva? Chci pokračovat v užívání HA dva měsíce bez 7denní pauzy. Dokdy budu potřebovat ochranu?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, penicilin snižuje účinnost antikoncepce. Ochranu minimálně 7-10 dní po dobrání ATB.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: