Antibiotika před ket

Dobrý den pane doktore, ráda bych se zeptala, zda je dostatečná rekonvalescence těla před ket cca 1měsíc? Nebo mám reději počkat déle? Brala jsem nyní antibiotika Penbene na léčbu streptokoka pyogenes 10dní, a zhruba za měsíc mě čeká první ket. Máme 1ks zdravé embryo vyšetřeno PGS/PGD. Děkuji za radu. Pěkný den.

Odpověď odborníka:

Myslím že za měsíc můžete KET podstoupit bez jakýchkoliv obav. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x