Antibiotika u muže při početí

Chtěla jsem se zeptat, zda má vliv při početí,když muž začal brát 2 dny předem antibiotika Cefzil 500 mg, má nachlazení, rýmu, kašel cca uz 10 dni a nyní dostal tyto antibiotika. Má to vliv na kvalitu spermií případně nějaké další komplikace, vývoj plodu atd.? Děkuji DH

Odpověď odborníka:

Nemá vliv.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: