Antibiotika v prvnim tydnu

Dobry den, s prvnimi sedmi pilulkami HA (uzivam Femoden) jsem zaroven uzivala antibiotika Klacid 500mg. Po jejich dobrani jsem tedy vyuzivala jeste 14 tablet HA. Chtela bych se zeptat, zda po skonceni pauzy bude antikoncepce jiz plne ucinkovat hned od prvniho prasku noveho platicka. Dekuji mockrat za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antikoncepce by měla bez problémů fungovat, její učinnost se snižuje pouze po dobu braní antibiotik. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x