Antibiotika v těhotenství

Dobrý den, Jsem v 25. tt s byla mi zjištěna E coli v moči, v koncentraci 10 na 6. Nasazeny atb Macmiror po 8 hodinách, tbl. , na 5 dni. Jaké je riziko užívání atb v tomto týdnu pro plod? Díky za odpověď

Odpověď odborníka:

Pro podávání přípravku ženám v době těhotenství a kojení musí být zvlášť závažné důvody, záleží na posouzení vaším lékařem podle subjektivních potíží a objektivnímu nálezu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: