Antibiotika v těhotenství

Dobrý den.Mám velkou prozbičku. Jsem v 8 týdnu těhotenství. Už dva týdny bojuji s rýmou nakonec mi zjistili dva druhy streptokoka a dostala jsem antibiotika Rovamycine 3. Na deset dní po 8.hod. Může to nějak ublížit mému miminku!!!! děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

dobrý den, je to vysoce citlivé antibiotiku vhodné pro těhotné ženy.nemusíte se bát:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Meningitida
Články: Meningitida
Meningitida je zánět...
Kolorektální karcinom
Články: Kolorektální karcinom
Kolorektální karcinom je...
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Histologie
Články: Histologie
K čemu slouží histologické...
Chronická myeloidní leukemie aneb Co čeká pacienty
Články: Chronická myeloidní leukemie aneb Co čeká pacienty
Chronická myeloidní...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: