Antibiotika v těhotenství

Dobrý den,jsem v 6.týdnu těhotenství a ve 4.týdnu jsem brala antibiotikum Amoclen,bohužel jsem nevěděla o těhotenství.Může to mít špatný vliv na plod?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Amoclen je amoxicilin. Ten není v těhotenství kontraindikovaný a na Vaše těhotenství by neměl mít žádný negativní vliv.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: