Antibiotika - viroza

Dobrý den, dostala jsem ATB na pouhou virozu, nebo chřipku, angina to rozhodně není. Tak se chci zeptat, jestli mohu přestat brát ATB? Vzala jsem zatím 2 tablety (beru Doxybene, 1 tabletu/24 hodin) Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud začnete antibiotika brát, je nutné je doužívat, jinak hrozí např. že vám příště nezaberou.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x