Antibiotika xorimax

Beru antikoncepci ebelya 150/30 prvni mesic a ted v patek (5.8) jsem dostala antibiotika xorimax 500mg a v utery (9.8) je doberu a to mi zrovna zacina 7 denni pauza bez antikoncepce (posledni pilulku si vezmu 8.8). Prasky jsem brala poctive a zadny nevynechala. Budu po tech 7 dni chranena? Nebo to ty antibiotika nejak prerusi? Dekuji

Odpověď odborníka:

Xorimax by neměl mít vliv na další užívání HAK po 7denní pauze.S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x