Antibiotika xorimax 500mg

mam zanet dásni a chtela bych se zeptat mužu použít xorimax 500 mg předem dekuju za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zcela obecně ano, ale antibiotika by Vám měl předepsat lékař na základě klinického nálezu a Vaší tělesné hmotnosti. Abyste například zbytečně neužívala celkově antibiotika na nález, který by třeba stačilo léčit lokálně. (??)

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: