Antibiotikum a antikoncepce

Dobrý den, dnes jsem začala brát antibiotikum Amoksiklav 650 mg a na víkend mi má přijet přítel. Chtěla jsem se zeptat jestli Amoksiklav snižuje účinnost antikoncepce Lindynette 20 a máme použít i jinou ochranu, nebo nemusím mít obavy. Děkuji za odpověď Marcela.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, užívejte i jinou antikoncepci, může být snížena účinnost.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x