Antibiotikum levofloxacin mylan a těhotenství

Dobrý den, brala jsem antibiotikum Levofloxacin Mylan, jsem 35. den cyklu a těhotenský test ukazuje, že jsem těhotná. Toto antibiotikum jsem brala od 14.-23. dne cyklu. Velice se obávám, jestli to může mít vliv na těhotenství. Jestli antibiotikum může poškodit plod. Mám strach, že samovolně potratím, ale ještě víc se bojím, že antibiotikum způsobí nějakou vadu. Prosím, jaké vady může antibiotikum v počátku těhotenství způsobit? Velice děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

V době kdy jste antibiotikum užívala by nemělo dojít k poškození plodu,pro jistotu můžete ještě konsultovat genetika. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x