Antidepresiva

Dobrý den paní doktorko,chtěl bych se zeptat na užívání antidepresiva Lerivon 30 mg,které užívám.Problém je v tom,že pracuji i na noční směny a to ještě nerovnoměrně,cca 1-3 týdně.Nevím zda má účinek užívání,když si ho nemohu na noční směně vzít,užívám ho na úzkostné pocity,depresivní nálady a nespavost,paní doktorka mi nabízela původně lék citalec,jenže ten jsem odmítl z důvodu obav ze sexuálních dysfunkcí,ale teď vidím že asi lék který musím užívat kvůli sedativnímu účinku nebyla možná nejlepší volba.Chtěl byych se zeptat zda má nějaký účinek užívání tohoto léku,když ho musím nějaký den nedobrovolně vysadit a zda neexistuje nějaký jíný lék,který se dá brát ráno a nenarušuje často sexuální funkce,jako neschopnost erekce a ejakulace.Děkuji

Odpověď odborníka:

Milý Libore. Vaše přání se podobá zbožnému přání jedné nejmenované osoby,která si přeje bydlet: " Na horách...u moře..nedaleko Prahy". Neznám antidepresivum,které by dokázalo uspokojit člověka,který si přeje lék bez vedlejších účinků Pokud stojíte o instrukce,jak Vaše problémy lze řešit bez rizika a bez medikace,jsem k dispozici na adrese,kterou už znáte. Se srdečným pozdravem Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: