Antidepresiva

Dobrý den pane doktore. Prosím poraďte . Chtěl bych začít brát antidepresiva, protože mě již delší dobu trápí nitkavá myšlenka. A to , že jsem gay. O mém problému jsem psal již panu sexuologovi Petrovi Weissovi a ten mi říkal, že jsem heterosexual. Jenže já tu myšlenku řeším již asi rok a není jednoduché ze dne na den se jí zbavit. Prosím poraďte ohledně těch antidepresiv. Prosim poraďte ještě dnes. Děkuji předem. Je mi 17 let .

Odpověď odborníka:

Dobrý den TAkto opravdu nelze jednorázově poradit. Všechna antidepresiva jsou na předpis, jsou antidepresiva, která mohou ovlivnit nutkavé myšlenky, např. Sertralin, ale je nutné se domluvit s psychiatrem a chodit k nemů na kontrolu někde v místě vašeho bydliště. S pozdrave MUDr. Miroslav Sekot

MUDr. Miroslav Sekot
MUDr. Miroslav Sekot

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Hélio - centrum pro duševní zdraví

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: