Antidepresiva

Prosím o radu od listopadu 2015 užívám antidepresiva Escitalopram Mylan 10 mg a chtěla bych užívání ukončit.Jak to mám udělat? děkuji za odpověd Novotná

Odpověď odborníka:

Ano...můžete, nejlepe postupně snížením na půl tablety, pak třeba půl tablety ob den...atd., pokud by jste cítila zhoršení stavu můžete dávku opět navýšit...lék vysadit můžete, ale riskujete že se vrátíte do původního stavu před jeho nasazením, samozřejmě je fajn obejít se bez léků, záleží na člověku a situaci.

MUDr. David Folprecht
MUDr. David Folprecht

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: